H2OTEL's Restaurant

Geopend voor hotelgasten

Harburger Deal

LOKALE EN VERSE INGREDIENTEN

BURGER TAKEAWAY

The Harburger is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam. Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL. Via de receptie van dit hotel kunt u het restaurant bereiken. 

The Harburger werkt met een 'create your own'-concept. U kunt zelf uw burger samenstellen. Kies uit verschillende broodjes, burgers (kip, rund, vis en vega), de style, het bijgerecht en de saus. Op deze manier bent u verzekerd van de lekkerste burger!
De burgers van The Harburger worden bereid met verse, lokale producten. Hiermee onderscheidt The Harburger zich van vele burgerrestaurants. Naast onze luxe burgers bieden wij een wisselend menu van verschillende voor- en nagerechten. 

Daarnaast biedt The Harburger de optie om een Harburger Box te bestellen en vervolgens te laten bezorgen of af te halen.

Geopend & extra korting voor hotelgasten

The Harburger is het restaurant van het drijvende H2OTEL. Met de huidige maatregelen mag het restaurant exclusief voor onze gasten geopend blijven. Laat jezelf lekker in de watten leggen gedurende deze hectische periode en kom op bezoek bij het H2OTEL. Onze hotelgasten krijgen extra korting op een twee- of driegangenmenu in het restaurant The Harburger:
Tweegangen diner: 20,95 euro per persoon
Driegangen diner: 24,95 euro per persoon

OPENINGSTIJDEN

Restaurant
17.00 tot 21.00
Bar & Terras
14.00 tot 23.00